hold my hand

igår var en najs kväll med klara, fanny, erica, fanny och elise. vi hängde i vitan och på elises terrass. sedan sov jag, fanny och klara över hos elise.





damp

klara har damp.


moulin rouge

igår + idag hade vi uppspel av moulin rouge.









i say a little prayer for you


idag är jag hemma från skolan och hostar slem. min hals gör det plågsamt att prata. aj. nu blire glass och so-plugg.

mi corazon mi corazon

är lite småsjuk sådär. min hals och mitt huvud dödar mig och jag är jätteförkyld. har ont i öronen också och det känns som att jag håller på att få öroninflammation. vore ju najs. nä. idag när jag kom hem var tanken att jag skulle plugga so men jag fastnade lite halvt död framför grey's anatomy. ikväll har jag därför suttit i någon slags panikattack och insett att jag inte kan ett skit till provet på onsdag. men emma lugnade ner mig lite. imorgon ska jag därför, om jag inte mår bättre än jag gör nu, stanna hemma från skolan och försöka råplugga so. vi får väl se hur det går. ooh hoppas jag inte är sjuk på onsdag, då har vi uppspel.

this is all there is



weheartit.com

the thoughts that i'm left with is making such a mess

är djävulskt trött efter att ha spenderat dagen med att sy en cancan-kjol hur länge som helst hemma hos min mammas kompis och sedan varit på släktmiddag. släkt och barn är utmattande. hamnade till slut ute på landet. ska dricka te utan mjölk som jag egentligen hatar, men man tager vad man haver. har fått jätteont i halsen och det suger. hoho apa. hejdå.

gammalt



haha åh. älskar att titta på gamla bilder. särskilt alla konstiga bilder som finns på mig och julia från somrarna på landet. det finns massa bilder då vi har tagit upp en barbiedockas arm så att det ser ut som att den vinkar och sen har vi tagit typ hundra kort på det. värt! 


blekfis

vaaarmt överallt. jag har bränt mig i solen på friidrottsdagen + balkongen och har grisfärg i ansiktet, på armarna och på ryggen. nu börjas det igen. det är inte lätt att vara blekfis ska ni veta!


for me there is no one but yooooou







lite såhär såg det ut i lördagskväll. jag, klara och fanny tog bussen till lännersta där vi gick lite vilse till en början. men med lite hjälp hittade vi till slut till hemköp där vi handlade saker att grilla och sedan begav vi oss till bagarsjön där vi mötte emelie, mikaela, channa, maria och fanny. det blev grillning, lite sång, lite vattenkrig och en brasa när det blev mörkt.

sommarvärme



mmm vädret igår var sjukt najs!

bajs

mhhh tanken var att jag skulle plugga idag. är så opepp som man kan bli. ett häfte som jag behöver är borta och dessutom är jag skittrött. det är grått ute vilket gör mig ännu tröttare. och jag har ont i huvudet. mitt rum är stökigt. bajs. behöver energi. vet inte ens vad jag ska plugga på för jag vet inte vilka sidor vi har prov på. gud vad bra allt känns!

strawberry swing

jag äter jordgubbar. mums säger jag bara!! nää jag är för trött för det här. godnatt eller nåt, nu ska jag kolla på grey's. löve it.


HEYHEYHEY


eh jag passar inte i tofs. GUD vilken tråkig blogg man har. skamligt. tråkig, grå och ful är den. så jag gör den ännue gråare genom att ladda upp en svartvit bild! snygg hållning har man också. jag lyssnar på kristian anttila, det är nostalgi på högsta nivå. ojojoj säger jag bara. jag saknar solen som verkar ha typ gått i ide. hoho. idag har vi mest haft håltimmar och vikarier vilket vi har utnyttjat genom att öva på moulin rouge i typ fyra timmar, vi har uppspel om två veckor nämligen. nu ska jag lyssna på lite annan naajz musik på spotify (nya spotify <3), hämta ben & jerry's i frysen och fixa min gymnasieansökan. ADJÖSS.

"ÅÅÅH VITSIPPSBACKARNA"



jag är så skoltrött att jag dör. lärarna gillar ju att klämma in alla prov och inlämningar i slutet av terminen. idag har jag pluggat matte. igår var en trevlig kväll som spenderades med klara, elise, fanny x2, maria, mikaela och emelie. fanny blev otroligt konstig vilket var kul. nu väntar en svenskaläxa och gymnasieval. och usch vad jag hatar det här gråa vädret.

mmmmmm


idag inträffade världens bästa sak, BELLE AND SEBASTIAN KOMMER TILL POPAGANDA!! jag dör.


let's make this happen


klockan är nio och jag sitter med öppet fönster och det är varmt. knopparna på trädet under mitt fönster har börjat slå ut och åh det är vår. jag borde egentligen ägna mig åt frågorna som kan skådas på bilden ovan men nää. snart kanske. jag har gjort en ny spellista som kan spanas in här. sörjer lite över att jag inte har fått nya spotify ännu och hoppas på att det ska dyka upp snart. och åh, höll på att glömma det bästa, emmaboda är bokat!! kommer bli så bäst bäst bäst.

valborg







igår var det alltså valborg. efter en del missförstånd, förvirring och planer som ändrades hela tiden hamnade jag på ica maxi med fanny och axel. vi shoppade loss lite och mötte sedan upp klara för att grilla. det började regna och jag och klara frös ihjäl, till skillnad från axel och fanny som påstod att det var varmt. vi begav oss slutligen hem till elise där även gustav och isak befann sig. vi blev bjudna på kladdkaka och tittade på sunes sommar, haha.

RSS 2.0