emmaboda

nu åker jag till emmaboda!!!!! tillbaka igen på söndag.

will i ever learn from this

igår fyllde jag år. fikade med fanny och det andra födelesdagsbarnet magnus. sedan blev det släktkalas. är lite halvpepp på emmaboda med 14 grader och regn. vad ska man ha på sig liksom?

matfest


är hemma hos fanny och vi har ätit sjukt mycket mat. gott var det!


nowhere boy

såg nowhere boy idag. fin film. se den.

say hello to never

är jättetrött och saknar redan london f1 mycket. åh. någon gång i livet ska jag bo där. ser lite knasig ut i håret idag. snart blir det kvällsdopp.

det jag köpte i london

inköpen från london. på bilden kan ni skåda: väska, två tröjor, shorts, tygpåse, skärp, skor, tatueringar, skivor, parfym, halsband, plånbok, bilder, läppgrej, nyckelring och örhängen.

london del två


london del ett


LONDON

idag har jag hängt i vitan med fanny, lovisa och stina.
imorgon åker jag och fanny till london!! asnice. tillbaka igen sent på söndag. adjö sålänge!

11 juli

det är så varmt att jag dör. smälter lite. men man ska väl inte klaga antar jag. fast det gör jag ändå. lyssnar lite på det här och funderar på att duscha ännu en gång.

wash your hands in the lake

badade lite med julia. fast det var bara hon som badade. nu dricker jag mjölk.

balkonghäng


blue skies are calling

nä nu ska jag nog börja skriva lite oftare här. vi har ju fått gymnasiebeskeden nu och jag kom in på mitt förstahandsval, så jag är nöjd. har köpt en macbook och är trött på solen. det är väl ungefär vad som händer just nu. har lyssnat sönder oskar linnros skiva och fick världens deja vu när jag skrev det här. jag vill ha regn.

HEEEY herrååå

jag (klara) och jossäääf sitter i min säng och göttar oss, NAAAJS! jag tvingar upp henne klockan åtta för att jag ska gå till kyrkan som jag alltid gör på torsdags morgonar. JAg sitter där och filosoferar om gud och jesus och åsnan. snart ska vi gittiiiish från mitt hemiiish and josäääf is a pig. A BIG FAT PINK PIG!
men herrååå nu ska jag gå och kyrka mej och josäääf ska äta grisfoder, BYEEEE.

RSS 2.0