28 juni

hm jaa. spenderar dagarna på landet med att vara med julia, paddla kanot, cykla till konsum långt bort, åka på bussäventyr till ica, cykla till cafét med otrevlig personal och köpa kaffe och glass, sola, bada, äta osv. har bränt mig i solen som vanligt och det svider.

bilden är tagen av fanny för någon månad sedan.

this time around

fett död blogg. fett trött tjej. befinner mig på landet och idag har jag hängt inne i stan med två chicas guapas. godnatt.


the sun always shines down on your shoes

kardemummabulle & varm choklad. rocks and daggers.

and you give yourself away






kollade i lite gamla fotoalbum.

godnatt

har varit och sett familjen & salem på skeppsbrons scen. nu blir det oboy och mackor. sen sova. är såå trött.

säg inte nä säj jää


jag & ett gäng fina människor på mando diao för ett tag sen.
bilden är fannys

16 juni

idag var det sol & varmt för första gången på länge. spenderade dagen i vitan med fanny, elise, en engångsgrill, en vattenpipa, vattenmelon, jordgubbar och iste. åh sommarlov.

15 juni

oj, hade nästan glömt bort att jag har en blogg! söndag var iallafall världens mest misslyckade kväll. tänker inte gå in på några detaljer men usch säger jag bara. här är iallafall en bild tagen av lollo. lyssnar på det här.

skolavslutning






igår var det skolavslutning med en hel del tårar. jag har inte riktigt fattat att jag aldrig mer kommer gå i klass 9a på matteusskolan. sen blev det en nice kväll i hagaparken med massa nior från skolan.


in this bright future you can't forget your past




oj vad mycket poladroidbilder det har blivit här på senaste tiden. men som sagt, jag har liksom fastnat. idag köpte jag en finfin klänning från urban outfitters som jag ska ha på mig imorgon. nu lyssnar jag på asnice musik och snart ska jag nog titta på grey's. sedan sova.


one way or another i'm gonna find yaaa


salem på mosebacke i somras.
igår var det niornas bal och imorgon är det skolavslutning och jag går ut nian.


my mind's racing from chasing pirates



har på nytt fastnat lite för det gamla poladroidprogrammet, det är ju asskoj! idag har jag köpt skor i storlek 36, det verkar som att mina fötter krymper eller nåt. sen var vi ju som sagt på nacka musikklassers nationaldagskonsert. de var gryyyymma! önskar att jag också kunde sjunga.

klara & fanny


så jävla grymma!

söndag


nöff nöff.
nu ska jag äta lite frulle och sen ska jag träffa julia. måste köpa skor och mask till avslutningsfesten och sedan blire nacka musikklassers nationaldagskonsert.

poladroid






lite bilder från mando igår.


here's a little song i wrote



min förkylning har återvändit vilket känns lite sådär halvbra nu lagom till avslutningsfesten och skolavslutningen. får hoppas att det inte blir värre. igår var vi på grönan och såg mando, jag, klara, elise, julia, alice, fanny och erica. är egentligen inte sådär jätteförtjust i mando diao men det var nice ändå. sedan åkte vi till vitan. jag, klara och fanny drog oss senare hem till mig där vi sov och idag spenderade vi förmiddagen med att se på sex and the city och ge varandra hårmassage. nu är jag galet pepp på emmaboda!!


snurra du min värld





var i vitan med fanny, erica, klara och elise. jag hade med mig flädercider och jordgubbar och vi fick stalkers i form av småflickor som plockade blommor till oss.

juni & en mysig termos

hoooola! det är juni och det är helt ofattbart. jag slutar nian om mindre än en vecka. stört. jag har sprungit runt på stan både måndag, tisdag och onsdag och letat efter en klänning att ha på mig på niornas avslutningsfest. igår köpte jag äntligen en. jag är inte ens fin i den. sedan var det picknick med klassen i haga.
idag tömde vi skåpen och jag fann en gammal termos med te och mjölk som har stått där i kanske två månader. har aldrig känt en så vidrig lukt. nu när jag kom hem skulle jag tömma ut den i toaletten. i termosen var det en stor brun klump som inte gick att få ut, så jävla äckligt. nu går termosen raka vägen till grovsoprummet. vårat badrum luktar nu som att någon lider av grov magsjuka. mums.

RSS 2.0